HANNA HI 99165 Portatif (Peynir pH Ölçüm Cihazı)
HI99165 Peynir pH Ölçer, peynirde pH ölçümü için tasarlanmıştır. Özel prob, peynir ürünlerindeki pH değerinin doğrudan ölçümü için ideal olan paslanmaz çelik bir gövdeye, konik uca ve açık bağlantıya sahiptir.
- Açıklama
- İnceleme (0)
Açıklama
Prob Durumu
Ekran göstergesi, probunuzun en iyi şekilde çalıştığını görsel olarak onaylar.
Düşük Batarya Göstergesi
Ürünle birlikte verilen piller sürekli 1200 saat kullanım sağlar. Pil seviyesi% 10’un altına düştüğünde, düşük pil durumunu göstermek için bir uyarı simge
si yanıp söner. Düşük pil gücü sonuçlarınızı etkileyebiliyorsa, düşük pil seviyesinden kaynaklanan hatalı okumaları önlemek için cihaz kapanacaktır.
Otomatik Kapanma
Otomatik kapanma özelliği, ölçüm cihazını 8 veya 60 dakika sonra kapatacak şekilde ayarlanabilir veya ölçüm cihazı sürekli açık kalacak şekilde devre dışı bırakılabilir. Otomatik kapanma özelliği, sayaç yanlışlıkla açık bırakılırsa, gönül rahatlığı ve enerji tasarrufu için pil ömrünü uzatır.
Taşınabilir tasarım
Hareket halindeyken test yapmak için elinize rahatça sığacak şekilde üretilmiş olan çok seviyeli LCD ekran, herhangi bir açıdan pH ve sıcaklık okumalarını sağlar ve çift düğmeli işlem, herhangi bir kullanıcı için test sürecini kolaylaştırır.
Hızlı Bağlantı Probu
Quick Connect DIN konektörü, probu takmayı ve çıkarmayı basit ve kolay hale getirir. Kauçuk kaplama kabloyu korur ve bükülmeden su geçirmez bir conta sağlar.
***Ölçümleriniz detaylı dikkat gerektirir; elektrotunuz da öyle. HI99165 Peynir pH Ölçer , peynir ürünlerinin pH analizi için özel olarak tasarlanmış olan değiştirilebilir bir FC2423 probuna sahiptir.
HANNA HI 99165 güvenilir ve dayanıklı malzeme seçenekleri ile stoklarımızda.
Paslanmaz Çelik Gövde AISI 316 paslanmaz çelik gövde, üretim tesisinde dayanıklılık sunar ve diğer alaşım türlerinde korozyona neden olan klorür konsantrasyonlarına dayanabilir. | |
Konik Cam Ucu Konik biçimli uç tasarımı, peynir gibi numunelerde doğrudan pH ölçümü için katılara, yarı katılara ve emülsiyonlara nüfuz etmesine izin verir. | |
Açık Bağlantı Referansı Daha stabil bir pH ölçümü ve daha az bakım için işleme sırasında peynirde bulunan askıda katı madde ve proteinlerin tıkanmasını azaltır. |
Özellikler
pH aralığı: -2.00 – 16.00 pH |
pH Çözünürlük: 0.01 pH |
pH Hassasiyeti (@ 25ºC / 77ºF): ± 0.02 pH |
pH Kalibrasyonu: otomatik, iki veya iki nokta arabellek seti ile (standart 4.01, 7.01,10.01 veya NIST 4.01, 6.86, 9.18) |
mV Aralığı: ± 825 mV (pH-mV) |
mV Çözünürlük: 1 mV |
mV Doğruluk: ± 1 mV |
Sıcaklık aralığı: -5.0 ila 105.0 ° C / 23.0 ila 221.0 ° F |
Sıcaklık çözünürlüğü: 0.1 ° C / 0.1 ° F |
Sıcaklık Doğruluk (@ 25ºC / 77ºF): ± 0.5 ° C (en fazla 60 ° C); ± 1.0 ° C (dış) / ± 1 ° F (140 ° F’ye kadar); ± 2.0 ° F (dış) |
Sıcaklık telafisi: -5.0 ile 105.0ºC arasında otomatik (23 – 221ºF arası) |
Elektrot : FC2423, DIN konnektörlü ve 1 m (3,3 ‘) kablo ile önceden yükseltilmiş pH / sıcaklık probu |
Akü Tipi / Ömrü: 1,5V AAA (3 adet) / yakl. 1400 saat sürekli kullanım |
çevre: 0 ila 50 ° C (32 ila 122 ° F); RH maksimum% 100 |
boyutlar: 154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2 ”) |
Ağırlık: 196 g (6,91 oz.) |
Sipariş Bilgileri: Her bir sayaç aşağıdakilerle birlikte tedarik edilir: • FC2423 DIN konektörlü ve 1 m (3,3 ‘) kablo ile önceden hazırlanmış pH / sıcaklık probu • pH 4.01 ve 7.01 Tampon poşet • Peynir artıkları için HI700642 temizleme solüsyonu (2 poşet) • 100 mL beher (1 adet .) • Alkalin piller: 1.5V AAA (3 adet) • Dayanıklı taşıma çantası • Metre kalibrasyon sertifikası • Prob kalibrasyon sertifikası • Kullanım kılavuzu |
Garanti: 2 yıl |
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.